Lähtö Espanjaan lähestyy!

Muistan vieläkin ensimmäisen eksymiseni blogien maailmaan, taisi olla vuosi 2009. Työkaverini oli jättänyt Mungolife -blogin auki koneelle ja rupesin sitä sitten lukemaan. Sitten aloin seuraamaan Just My Imaginationia, Sara Tickleä, Linda Juholaa ja But I’m a human not a sandwitchiä ja paljon muitakin blogeja. By the way, näitä luen myös edelleenkin tänä päivänä!

Monet kerrat olen miettinyt oman blogin tekemistä, mutta en ole ikinä saanut aikaiseksi tai olen keksinyt jotain tekosyitä. Mutta tässä sitä nyt ollaan! Iso kiitos siitä kuuluu veljelleni, joka auttoi tekemään nämä sivut.

Tosiaan, meidän lähtö Espanjaan lähestyy uhkaavasti. En jaksaisi enää odottaa päivääkään! Kärsimättömyys on yksi luonteenpiirteeni, tunnustan… Vielä pitäisi täällä Suomessa hoitaa muutama koulutehtävä, lääkehoidon tenttiin lukeminen, molempien lasten neuvolat, suursiivous, muutama keikkatyövuoro, tytön synttärit… Hmm olikohan siinä kaikki 😀

Nyt alkaa jo jonkin verran jännittää lähtö. Mietin, että riittääkö kielitaito? Onko asuntomme sittenkin jokin kauhea pommi? Mitä lapset tykkää? Onko työkaverit mukavia? Tutustutaanko siellä keneenkään? Halutaanko palata enää takaisin Suomeen? 😀 Mutta kohta nämäkin asiat selviää, ja tulen tänne raportoimaan.

Olen ajatellut kirjoittaa tänne meidän reissun lisäksi mm. sairaanhoitajaksi opiskelusta, harkkapaikoista, omasta työhistoriastani, opinnäytetyöstä… Aiheita on kirjoitettu ylös vaikka kuinka. Toiveita saa myös esittää. Kaikenlaiset kehittämisideat/palautteet ovat enemmän kuin tervetulleita.

Toivottavasti jäät seuraamaan!

<3

One Reply to “Lähtö Espanjaan lähestyy!”

 1. Long time supporter, and thought I’d drop a comment.

  Your wordpress site is very sleek – hope you don’t mind
  me asking what theme you’re using? (and don’t mind if I steal it?
  :P)

  I just launched my site –also built in wordpress like yours– but the theme
  slows (!) the site down quite a bit.

  In case you have a minute, you can find it by searching for ”royal cbd” on Google
  (would appreciate any feedback) – it’s still in the works.

  Keep up the good work– and hope you all take care of yourself during the coronavirus scare!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *