Random faktat x 5

  1. En omista facebookkia tai instagramia. Facessa en ole ikinä ollut, instassa olin muutama vuosi sitten ehkä 2 viikkoa. En kyllä tunne montaa kaltaistani, lähiaikoina kyllä muutamia on tullut vastaan, että en ihan ainut ole! 😀
  2. Meikkaan harvoin. Juuri mietin, että milloin meikkasin viimeksi, niin ehkä pari kuukautta sitten 😀 Huulipunaa laitan kyllä päivittäin. En vain löydä aikaa meikkaamiseen tai niiden poistamiseen. Viihdyn paremmin ilman. Näin ei ole kyllä ollut aina, ehkä viimeiset 8 vuotta?
  3. Ihmiset luulee usein, että käytän piilareita. Joskus on oikein pitänyt todistaa silmään tökkimällä ettei ole piilareita 😀 Varsinkin nuorempana silmät oli tosi kirkkaan siniset, nyt ne on mielestäni tummentuneet.
  4. Mulla on raudat alahampaiden takana ja ne tulee olemaan loppuelämän siellä, ettei hampaat siirtyisi väärään asentoon. Ennen oli suu täynnä rautaa ylhäällä sekä alhaalla, yläasteella sain ne pois.
  5. Synnytin toisen lapseni ilman kipulääkkeitä/puudutuksia, pelkän ilokaasun avulla. Ja oli ihana kokemus! Kipu ei mielestäni ollut mitenkään järkyttävää, mutta toisaalta synnytyksen kesto oli vain 1,5h (jos lasketaan siitä, kun tulin sairaalaan).

Hahah, näitä olikin hauska miettiä! Vähän erilaista kun yleensä… 🙂

”Maski” löydetty yllättäen lasten lelulaatikosta. Piti testata 😉

<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *